Productbeschrijving
Voorgerecht
- Rundercarpaccio gevuld met diverse soorten sla, pesto dressing, pijnboompitten, afgegarneerd met een parmezaanse kaas.
Of
- Garnalencocktail met diverse soorten sla, tomaat, citroen en cocktailsaus
Hoofdgerecht warm
- Kogelbiefstuk in zijn geheel gebraden ‘live’ gesneden en geserveerd met mosterd-dragon saus
- Krokant gebakken kippendijen met knapperige groene groenten besprenkelt met salie-boter
- Gebakken schelvisfilet met saffraansaus
- Geroosterde knolgroenten van het seizoen
- Pomme fondant (gebakken krieltjes afgeblust met een krachtige kalfjus)
Hoofdgerecht koud
- Caprese (tomaat, mozzarella, appelkappertjes en groene pesto)
- Ceaser salade (met romeinse sla, gerookte kipfilet en ‘Ceaser dressing)
- Mand met diverse gesneden luxe broodsoorten
- Plateau met diverse soorten boter en pesto’s.
Nagerecht
- Huisgemaakte Panna Cotta met vers rood fruit
of
- Tiramisu
Alles is inclusief:
- Professionele warmhoud apparatuur
- Luxe aangeklede buffettafels
- Borden en bestek
- Kok die het geheel zal begeleiden
- Het plaatsen, verwijderen en het schoonmaken van de door ons gebruikte materialen